Közelít a tél
2018. november 28. írta: Koreai Kulturális Központ

Közelít a tél

Koreai divattrendek az év végére

Ahogy közeledik az év vége, úgy kerülnek elő a szekrényekből a vastag pulóverek és kötött sálak. Koreában sincs ez másképp, kedvenc sztárjaink pedig minden alkalmat megragadnak, hogy a legújabb trendeket követve csinosabbnál csinosabb ruhadarabokban jelenjenek meg a közönség előtt. Érdemes tőlük ellesnünk néhány trükköt, ha fel szeretnénk dobni a ködös, szürke, hideg napokat! Ezekkel a felsőkkel és kiegészítőkkel nem lehet mellé lőni!
divatheader.jpg

A plüssmackó kabátok

Nem véletlen az elnevezés, ezek a meleg pulcsik és kabátok tényleg úgy néznek ki, mintha kedvenc teddy mackónknak öltöznénk be! A szuperpuha gyapjú és plüssanyag kényelmes és nagyon jó melegítő is egyben, így tökéletes viselet lesz, ha elhagyjuk a szobánk melegét! Rosé a Blackpinkből is stílusosan hordta ezt a felsőt.
divat1.jpg

Oversized kötött pulóverek

Ebben a szezonban minden a kényelemről szól, a nagyméretű kötött pulcsik pedig remek választ adnak arra, hogyan úszhatjuk meg a leghidegebb napokat úgy, hogy közben stílusosak is maradunk. Ezek a pulcsik nagyon változatosan hordhatók és egyszerűen minden viseletet feldobnak, ahogy azt BoA-nál is láthatjuk.
divat2_1.jpg

Szőrös felsők

Elsőre szokatlannak tűnhetnek, de ezek az élénk színű, szőrös pulcsik nagyon praktikus választásnak bizonyulnak a hideg napokra – egyszerre tűnünk ki a tömegből egyedi stílusunkkal és tartjuk magunkat melegen. A Weki Mekiből ismert Doyeon is csak úgy ragyogott türkiz színű pulóverében.

divat3.png

Bársony és levendula

Ahogy átfordulunk az őszből a télbe, ruhatárunkba visszatérhetnek a pasztell lila, levendula árnyalatú darabok is, amik nemcsak a hidegben mutatnak jól, de a tavasz ígéretét is magukkal hozzák. Jessica ezt a színt a bársony eleganciájával ötvözte, és az eredmény magáért beszél.

divat4_1.jpg

Bebugyolálva

A fázósoknak jó hír, hogy a mindent eltakaró bundás kabátok, vastag sálak és garbók visszatértek a koreai divatba is, így nem kell vacogva végigsétálnunk az utcán reggelente. Ha ránézünk a képekre, legszívesebben már most beköltöznénk a nappaliba egy bögre forró kakaóval vagy kávéval és kedvenc koreai drámánkkal.

divat5.jpg

Kalapszezon

Mielőtt előtúrnánk a bojtos sapkákat a fiók mélyéről, érdemes a kalapok között is szétnézni, a koreai sztárok ugyanis nagyon gyakran választják ezeket a kiegészítőket. Legyen szó akár a francia beretekről vagy a fedorákról, ezekkel a darabokkal biztosan sikerünk lesz!
divat6.png

Színek, színek, színek

Csak azért, mert az időjárás téliesre fordul, és eltűnnek az ősz vibráló színei, nekünk még nem kell lemondanunk kedvenc színes ruháinkról! Vegyük például Kai-t az EXO-ból, aki magabiztosan hordja élénk felsőjét az egyre hidegebbre forduló időjárás ellenére.

divat7.jpg

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Forrás: soompi.com

Képek forrása: soompi.com, koreanbeautystyles

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5214396384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása