5 koreai szelfi alkalmazás,
2017. augusztus 31. írta: Koreai Kulturális Központ

5 koreai szelfi alkalmazás,

amiket te is letölthetsz

Épp most lőttél magadról egy csücsörítős képet? Vagy snappelnél egy tipikus kutyás nyelvkidugós videót magadról? Inkább várjál még velük, és böngészd át top kedvenc szelfi alkalmazásainkat, amiket a K-sztárok is használnak, mert hogy mind Dél-Koreából származik!

borito_szelfi.png

SNOW

A SNOW a koreai snapchat, mindenki ezt használja, több száz animált szelfi lehetőség közül választhatsz, és ráadásul ingyenes! Sokkal több ’aegyo’ tartalom közül választhatsz, mint bárhol máshol, és K-pop celeb effektek is vannak! Ha egyszer betévedsz egy koreai kávézóba, szinte garantált, hogy belefutsz egy diák csapatba, akik éppen ezzel szórakoztatják egymást.

1_snow_1.gif

1_snow_2.gifCAMERA 360

A SNOW és  SNAPCHAT legnagyobb versenytársa a CAMERA 360, egyre nagyobb teret nyer a koreaiak körében. Ez is egy arcfelismerő alkalmazás, de a többivel ellentétben itt teljes mértékben szabad kezet kapunk. A különböző filterek közben pl. eltüntethetjük a pattanásokat, bőrhibákat vagy épp vékonyíthatjuk az arcunkat.

2_camera360_1.gif

2_camera360_2.gifCYMERA

Ennek a fotós alkalmazásnak a segítségével könnyedén retusálhatjuk képeinket professzionális photoshop tudás nélkül is. Rengetek lehetőség van rá, hogy megváltoztassuk arcunkat. Akár pillanatok alatt lefaraghatunk az állunkból, hogy igazodjunk a kicsit eltúlzott koreai trendekhez, vagy hatalmas realisztikus anime szemeket varázsolhatunk magunknak. Ezek mellett minden egyéb egyszerű képmódosító lehetőséget is biztosít, amit pl. egy instagram. Továbbá meme-eket is gyárthatunk, és kollázsolhatunk fotókat is.

3_cymera_1.gif

3_cymera_2.gifPHOTO WONDER

Talán mondhatjuk, hogy a PHOTO WONDER olyan, mint egy mini sminkes a telefonodban. Hasonló a CYMERA-hoz, rakhatsz fel magadnak különböző színű rúzsokat, szemfestéket, spirált, rengeteg féle kontaktlencsét, viszont az elődjével ellentétben itt mindez real-time-ban történik, nem kell előre befotóznod magadat és arra pakolgatni a dolgokat. Szuper választás, ha gyorsan fel szeretnél dobni magadra egy sminket anélkül, hogy azt fizikailag megtennéd.

4_photowonder_1.gif

4_photowonder_2.gifB612

Ez az alkalmazás a LINE alatt fut, Koreában mindenki használja, aki szeret magáról képeket és videókat lőni. Ez a csodálatos alkalmazás lehetővé teszi, hogy több mini videót egy képre rakjunk rá, kollázsolva őket. Széles választékkal rendelkező szűrők és zenék között biztosan mindenki megtalálja a saját kedvencét. Ez a legjobb alkalmazás, ha a barátainkkal szeretnénk minél több emléket megörökíteni, és megosztani őket különböző közösségi felületeken. 

5_b612_1.gif

5_b612_2.gif

 

A cikket írta: Derzsi Mátyás

A cikk forrása: https://www.soompi.com/2016/06/21/8-selfie-apps-thats-got-korea-hooked

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9712790962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása