Magvas gondolatok
2016. február 04. írta: KoreaiKultúra

Magvas gondolatok

Avagy miért bloggoljunk épp Koreáról?

November 18-án 14  aktív blogger vehetett részt egy, a KTO (Korean Tourism Organization) által szervezett koreai túrán. A világ minden tájáról érkeztek bloggerek, hogy négy felejthetetlen napot tölthessenek Dél-Koreában különböző helyszíneken, amik a későbbiekben jó témaként szolgálhatnak számukra. Az aktuális turistalátványosságon túl táncelőadáson is voltak, illetve kipróbálták a világhírű KTX szolgáltatásait is. Sokan közülük már régebb óta szerelmesek a koreai kultúrába, illetve volt alkalmuk már előzőleg is ellátogatni ide. Mari Yosumi Japánból érkezett erre az alkalomra, és ez volt a 40. útja Japánból Koreába.

korea_net.png

A Fülöp-szigetekről érkezett Lucky Llanesnek ez volt a második útja Koreába, de ahogy nyilatkozta a Fülöp-szigeteken egyre nagyobb a hallyu láz. Egyre több sorozat és kpop csapat kap teret a fülöp-szigeteki otthonokban, ennek függvényében nem meglepő hogy a korea.net versenyeire egyre több a fülöp-szigeteki jelentkező akiknek álma hogy Incheonba érkezzenek egy szép nap és felfedezhessék Szöult.

Ha a google keresőbe az alábbi szavakat írod: „ dél-korea blog”, sok találatot kapsz. Íme pár, magyar nyelvű Korea-blog a teljesség igénye nélkül: 

kettenkoreaban.blog.hu

varaljay.com

blog.daum.net/harkai_daniella

xiaolongimnida.hu

koreaindebrecen.blog.hu

erzeki-korea.hu

 

A cikket írta: Mizsik Viktória

Forrás: korea.net

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr918149040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása