What’s Wrong With Secretary Kim?
2018. szeptember 03. írta: Koreai Kulturális Központ

What’s Wrong With Secretary Kim?

Kevés drámáról beszéltek annyit idén a koreai sorozatok rajongói, mint a nemrég véget ért What’s Wrong With Secretary Kim?-ről. Park Seo Joon legújabb drámájában egy beképzelt chaebol bőrébe bújik, partnere Park Min Young pedig a tökéletes titkárnőt alakítja. Ha kellemes kikapcsolódásra és sok-sok jó poénra vágyunk, ez a sorozat lesz a legjobb választás!

headerseecretarykim.png

Lee Young Joon minden, amit a fiatal cégvezetőktől megszokhattunk: vállalata igazgatóhelyetteseként magas, jóképű, okos, de ugyanakkor arroganciája és beképzeltsége elviselhetetlen alakká teszi. Ezért is hősies az, amit titkárnője, Kim Mi So csinál: főnöke minden rezdülését ismeri, mindig jókor van jó helyen, és pontosan tudja, Young Joonnak mikor mire van szüksége. Főhősünknek fel sem tűnik mennyire jó dolga van, amíg tökéletes alkalmazottja mosolyogva be nem nyújtja felmondását.

Young Joon nagy egoja nem tudja feldolgozni, hogy titkárnője kilenc év után otthagyja, pedig Mi So csak egy kis szerelemre vágyik: eddigi életét főnökének és munkájának szentelte, most viszont szeretne végre párt találni magának, és ez csak akkor megy, ha nem kell készenlétben állnia a nap 24 órájában. Young Joon mindent megtesz, hogy tökéletes beosztottja vele maradjon, de a történet csak tovább bonyolódik, amikor megérkezik Young Joon bátyja, a népszerű bestseller író, Lee Sung Yeon is, akit Lee Tae Hwan alakít.

secretarykim2.jpg

A What’s Wrong With Secretary Kim? egyik legnagyobb erőssége egyértelműen a színészi játék. Seo Joon és Min Young között annyira jól működik a kémia a képernyőn, hogy nemrégiben olyan pletykák is szárnyra kaptak, a való életben is egy párt alkotnak. Azóta mindkét fél cáfolta ezeket a híreket, a sorozatban viszont tényleg fantasztikusan mutattak együtt. Mindketten nagyon jól keltik életre karakterük bonyolult érzelmeit, kapcsolatuk mélysége részről részre bontakozik ki a nézők előtt. Persze romantikus komédia révén a megmosolyogtató pillanatok sem hiányoznak, Seo Joon a tőle megszokott profizmussal hozza a legviccesebb egysorosokat.

Nemcsak a főszereplők, hanem az őket segítő karakterek is sok-sok vidám percet hozhatnak nekünk! A vállalat alkalmazottai és a fel-felbukkanó családtagok, barátok igazán szerethetőek, és olyan színészek is feltűnnek még a drámában, mint Kang Ki Young, Hwang Bo Ra vagy épp a 2PM csapat Chansungja. Ezek a karakterek bár néha eltúlzottnak tűnhetnek, akarva-akaratlanul is helyet találnak a szívünkben.

A What’s Wrong With Secretary Kim? az idei év egyik olyan drámája, amit kár lenne kihagyni a koreai drámák rajongóinak!

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Képek forrása: dramabeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6114195629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása