Koreai drámák, amikre érdemes várni idén
2018. május 22. írta: Koreai Kulturális Központ

Koreai drámák, amikre érdemes várni idén

Újdonságok a koreai TV csatornákról

Ígéretes nyárnak nézünk elébe a koreai sorozatok világában, sok nagy sztár tér vissza újra a képernyőre, és a könnyed romantikus sorozatoktól a sötét thrillerekig szinte bármit választhatunk. Összegyűjtöttünk pár olyan mostanában megjelenő drámát, amiket már most rengetegen várnak tűkön ülve világszerte.

sorozatokheader.jpg

Suits

Végre képernyőre kerül az amerikai sorozat koreai remake-je. A dráma középpontjában Choi Kang Seok, a legendás ügyvéd áll, akit Jang Dong Gun alakít. Ő veszi fel maga mellé a fotografikus memóriával megáldott fiatal zsenit, Go Yeon Woo-t, akit Park Hyung Sik személyesít majd meg. A sorozat április 25-én indult.

suits.jpg

Mistress

A Suits nem az egyetlen remake, amivel idén nyáron találkozhatunk, a Mistress ugyanis a BBC Mistresses című műsorát dolgozza fel. A misztikus thriller négy nő sorsát követi, akik mind tele vannak súlyos titkokkal, amikor belekeverednek egy gyilkossági ügybe. Április 28-tól követhetjük a négy nő kálváriáját.

mistress.jpg

Wok of Love

A 2PM fiúcsapat Junho-ja is visszatér a képernyőre, ezúttal egy sztárséf szerepében! A Wok of Love egy romantikus komédia, ahol sztárséfünk egy igen merész döntést hoz: egy híres hotel kínai éttermének konyhájából egy a bezárás szélén lévő kis családi étterem élére kerül. Május 7-től tudhatjuk meg, mi lesz jóképű szakácsunkkal az új környezetben.

wokoflove.jpg

Rich Man, Poor Woman

A sztárcsapatnak számító EXO vezetője, Suho is újra sorozatban mutathatja meg tehetségét. A Rich Man, Poor Woman egy japán dráma feldolgozása, ami egy különleges programozó és CEO útját követi. Suho alakítja Lee Yoo Chant, akinek furcsa betegsége van: képtelen felismerni az arcokat. Hozzá csatlakozik majd Kim Bo Ra (Ha Yeon Soo alakításában), a csodás memóriával megáldott lány, aki épp munkát keres. A sorozat május 9-től elérhető.

richman.jpg

Miss Hammurabi

Go Ara és az Infinite csapatból ismert L lett a főszereplője a JTBC új tárgyalótermi drámájának, amit május 21-től láthatnak az érdeklődők. A történet középpontjában három bíró áll, akik teljesen különböző személyiséggel rendelkeznek. A dráma különlegessége, hogy nem nagy bűnesetekkel foglalkoznak majd, hanem olyan kisebb ügyekkel, amikkel a nézők is könnyebben együtt tudnak érezni.

misshamurabi.jpg

What’s Wrong With Secretary Kim?

Az arrogáns Lee Young Joon (Park Seo Joon) és asszisztense, Kim Mi So (Park Min Young) történetét követhetjük a What’s Wrong With Secretary Kim? című sorozatban. A dráma konfliktusát az adja, hogy az asszisztens Kim Mi So úgy dönt, felmond, hogy megtalálja a szerelmet és családot alapítson. Hogy aztán hogy keveredik szerelmi háromszögbe Lee Young Joonnal és bátyjával, a sikeres író Lee Sung Yeonnal, azt csak a júniusban induló sorozatból tudhatjuk meg.

secretarykim.jpg

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Képek forrása: soompi.com, viki.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7413992978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása