Dél-Korea – Ázsia rejtett gyöngyszeme
2015. március 23. írta: KoreaiKultúra

Dél-Korea – Ázsia rejtett gyöngyszeme

Magyar Tibor fotókiállítása, válogatás Lengyel Miklós könyvéhez készített fényképeiből

Magyar Tibor fotográfus nagyrészt Lengyel Miklós 2014-ben megjelent, Dél-Korea - Ázsia rejtett gyöngyszeme c. művének illusztrálásához készített fotói hűen ábrázolják a koreai sajátosságokat, látnivalókat. A kiállításon megjelenő fotók 3 téma köré csoportosulnak majd: Modernitás – Emberek – Tradíciók, az életünket minden kontinensen és minden korban meghatározó fonalak mentén.

lengyelfoto2_1.png

"Magyar Tibor fotográfus képei tökéletesen kifejezik mindazt, amit jómagam Koreáról gondolok és könyvemen keresztül üzenni kívánok az olvasónak. Könnyedén megragadják az olykor hétköznapinak tűnő, mégis, az országot híven tükröző sajátosságok különleges hangulatát, a modernség és hagyománytisztelet harmonikus és varázslatos egyvelegét, a koreai emberek közvetlen kedvességét és hívogató szeretetét. Mindazt, amit e csodálatos ország, Korea nekem nyújtott. Bízom abban, hogy a képeken keresztül Önökhöz is közelebb kerül e sokszínű ország és annak kedves, vendégszerető népe!”

Lengyel Miklós

lengyelfoto.png

 

A fotókiállítás 2015. április 3 - 27. között tekinthető meg a Koreai Kulturális Központban, nyitvatartási időben.

A belépés ingyenes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr457293745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása