Battle Trip
2018. július 17. írta: Koreai Kulturális Központ

Battle Trip

Showműsor utazni vágyóknak

A KBSWorld csatorna hetente jelentkező műsora több mint egy egyszerű utazásról szóló show. A Battle Tripben kétfős csapatok indulnak izgalmasnál izgalmasabb utazásokra Koreán belül és kívül, a stúdióban ülő közönség pedig az út során készített videók alapján választja ki, melyik nyaralásra fizetne be a legszívesebben. Az utazás szerelmesei számára kihagyhatatlan ez a program!

battle_trip_header.png

Nincs is jobb szombat esténként, mint belesüppedni a legkényelmesebb kanapénkba, bekapcsolni a TV-t, és a különböző utazós műsorok segítségével, ha képzeletben is, de gyönyörű tájakon járni és megismerni idegen kultúrákat. A koreai tévénézőknek könnyű dolguk van, hiszen a hetente jelentkező Battle Trip-et pont erre találták ki, idegenvezetőink ráadásul minden adásban híres színészek, énekesek vagy tévés személyiségek.

battletrip-header.jpg

Egyszerre két kétfős csapat száll versenybe a nézők kegyeiért: az egyik héten a piros csapat útját követhetjük figyelemmel, míg következő alkalommal a zöld csapat mutatja meg a világ pár csodáját. A két útinaplót az utazók mellett négy műsorvezető is kíséri, akik kommentjeikkel és kérdéseikkel teszik még szórakoztatóbbá a programot. Két rész után aztán a közönségbe beválogatott, 100 független néző dönt arról, melyik utazásra menne el szívesen: a több szavazatot kapó duó nyeri meg az utazó párbajt!

battletrip-1.jpg

A 2016 óta futó műsor a világ rengeteg szegletét bemutatta már a nézőközönségnek, de Korea egy-egy kevésbé felfedezett helyszínét is alaposan körbejárták a kiválasztott hírességek. A műsor története során eddig a legtöbb szavazatot a vietnámi Da Nangba látogató Oh Hyun Kyung és Jung Si Ah színésznők kapták, ők a 100 voksból 99-et bezsebeltek. Kicsivel maradt el tőlük a Csehországba látogató Lee Kyu Han - Kim Ki Bang duó. A legnépszerűbb belföldi út eddig a Jeolla tartományba látogató Kim Sook komikus és Park So Hyun utazása volt, de Busan és Szöul is bekerült a leginkább szimpatikus úticélok közé.

A műsor már járt Magyarországon is! A két fiatal színésznő, Kim So Eun és Jo Bo Ah Lengyelország után látogatott kis hazánkba. A lányokat teljesen lenyűgözte fővárosunk, az operatőrök pedig remek munkát végeztek, a részt megnézve mi is szívesen beiktatunk egy budapesti túrát a nyári napokra. ITT elérhető a Magyarországot bemutató rész.  

battletrip-2.jpg

Ha inkább Koreára lennénk kíváncsiak, akkor is rengeteg izgalmas rész közül választhatunk. A téli olimpia előtt például a SEVENTEEN és INFINITE idol csapatok tagjai indultak útnak, hogy Pyeongchangot és környékét népszerűsítsék. Ha az őszi Koreát szeretnénk látni, érdemes megkeresni a Lovelyz és WSJN k-pop csapatok tagjainak utazásait, akik Gungsanba és Gyeongjuba utaztak.

Ha pedig az érdekelne, mit csinálnak kedvenc hírességeink egy-egy ázsiai utazáson, mindenképp kapjuk el a VIXX tagjainak útját a thaiföldi Pai-ba, a MAMAMOO lányok kalandjait Hong Kongban és az APink csapat túráját Taiwanban!

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Képek forrása: KBSWorld, youtube.com, tvtime.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr914077459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása