Taeyang újra szólózik!
2017. szeptember 25. írta: Koreai Kulturális Központ

Taeyang újra szólózik!

A BIGBANG talán Dél-Korea egyik legsikeresebb fiú bandájává nőtte ki magát, mára szerte a világon. A rajongók számára viszont nem újdonság, hogy a banda tagjai nem csak csapatostul, hanem szólóban is jelen vannak a k-pop piacon. Nemrég G-Dragon indult el világkörüli turnéjára, és most Taeyang is bejelentette, hogy ő is hasonlóan cselekszik. A most 29 éves Taeyang volt az első tag a bandából, aki szólókarrierbe kezdett, 2008-ban debütált első EP lemezével. Most több éves kihagyás után újra nekivág a szólózásnak.

taeyang_cover_1.jpg

Ázsia után Amerikában koncertezik, a turné hivatalos neve „WHITE NIGHT”, azaz fehér éjszaka. Nem véletlenül, hiszen új lemezzel jelentkezett augusztus 16-án, melynek szintén ez a címe.

Különleges album borítót terveztek a lemezhez, igazi virágok és tollak díszítik  a lemeztartót. A YG Entertainment külön közleményt adott ki ezzel kapcsolatban, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy mivel kézzel készített, természeti elemeket tartalmazó borítóról van szó, ezek eltérőek lehetnek egymástól színben és formákban, ami nem azt jelenti, hogy hibásak a darabok. Az album továbbá kis könyvecskét, fotókártyákat és posztert is tartalmaz a rajongók nagy örömére.

„Olyan albumot akartam készíteni, ami a saját elvárásaimnak is megfelel. Egy kicsit talán sokáig tartott, mivel ezenfelül szerettem volna olyan zenéket csinálni, ami mások által is felismerhető” – nyilatkozta Taeyang.

A lemezen 8 dal található, köztük a „DARLING” és a „WAKE ME UP” című számok, melyek klippremierjei egy napra lettek időzítve az album megjelenésével. Íme:

DARLING:

WAKE ME UP:

 


A cikket írta: Derzsi Mátyás

Források:

https://www.soompi.com/2017/08/14/taeyang-unveils-artistic-new-album-cover-complete-real-feathers-flowers/

http://bigbangupdates.com/2017/08/yg-entertainment-announces-taeyang-white-night-album-release.html

https://www.soompi.com/2017/08/07/taeyang-shares-goals-upcoming-solo-album-japanese-concert/

https://www.soompi.com/2017/08/06/taeyang-drops-first-teaser-confirms-date-solo-comeback/

http://www.allkpop.com/article/2017/07/taeyang-announces-2017-white-night-world-tour-dates-ticket-sales-for-the-us-and-canada

Képek forrása:

http://www.allkpop.com/upload/2017/03/af_org/Big-Bang-Taeyang_1490572332_af_org.jpg

www.instagram.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4112826822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása