Koreai Kulturális Fesztivál 2016
2016. szeptember 30. írta: Koreai Kulturális Központ

Koreai Kulturális Fesztivál 2016

Vérbeli táncosok gyerek szívvel - CYC

Létezik egy hazai csapat, mely évek óta próbálja megismertetni a koreai popkultúrát a magyar közönséggel. A Home Made Asia K-pop csoport sosem áll meg. Ma már ott tart, hogy alcsapatai is létrejöttek - ilyen a CYC is.

borito_27.jpg

Az évek során mára teljesen átalakult a Home Made Asia fellépőgárdája - az idősebbek már a saját útjukat járják, a fiatalok pedig egyre csak érkeznek. A CYC a legjobb példa erre. Az idei K-pop World Festivalon nem véletlenül tartották őket a legfiatalabbnak az egész versenymezőnyben. Az átlagéletkor 14-16 év a csoportban, ráadásul jó sokan vannak.

A versenyre idén teljesen önállóan készültek fel, ők döntötték el milyen zenékkel, koreográfiával indulnak és hogy milyen ruhájuk lesz. A HMA stábja inkább a videókészítésben és a verseny alatt támogatta őket, de a több hónapos felkészülés alatt rájuk volt bízva, mit tesznek meg a sikerért. Az egyetlen fiú tagot számláló csapattól nem idegen a színpad, rendszeres fellépői rendezvényeknek, ahol sokat találkoznak a közönséggel is.

13895436_1162206760521277_6859732088920248383_n.jpg

A K-pop World Festival budapesti területi versenyének mindkét napján belopták magukat a közönség szívébe, és őszinte megnyilvánulásaikkal a zsűrit is meggyőzték arról, hogy tényleg kiállnak amellett, amit szeretnek. Az elődöntőben a közönségszavazással jutottak be a legjobb 8 magyar versenyző közé, másnap pedig a közönségdíjat vehették kezükbe.

„Azt gondolom, hogy egy előadói csoport számára nagyon fontos a közönség és annak visszajelzése, véleménye. Mindig az a cél, hogy ők jól érezzék magukat, kapjanak valamit. Nagyon büszke vagyok a csapatra, ez egy óriási siker. Én is rajongójuk vagyok” – Németh Dávid – a HMA vezetője.

„Rettentően boldog és hálás voltam, amikor megkaptuk ezt a díjat. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy elnyertük a közönség szívét és ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni” – mondta a CYC vezetője Sárközi Vivien.

Videó a CYC szerepléséről:

Október 1-jén a Koreai Kulturális Fesztiválon a Home Made Asia tagjaival is találkozhattok a MOM Sport területén felállított nagyszínpadon.

Értékes nyereményekért lehet játszani IDE kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5111753909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása