"Lelkemben Korea"
2015. március 20. írta: KoreaiKultúra

"Lelkemben Korea"

Korea-rajongók első találkozója Debrecenben

Négy lelkes fiatal lány, egy vagány logó és merész tervek szerencsés együttállásának eredményeképp úgy tűnik, hogy a Koreai Hullám egy újabb várost hódíthat meg Magyarországon. Ezúttal a Debrecen és környékén élő Korea-rajongók számára szolgálhatunk jó hírrel, ugyanis április 18-án megrendezésre kerül a Lelkemben Korea projekt első rendezvénye Czibolya Kálmán filmes élménybeszámolójával és egy fergeteges K-POP partival az Újkerti Közösségi Házban.

header_debrecen.png

debrecen.png

A csoportunk négy lelkes, a koreai kultúra iránt elkötelezett hölgyből áll. Az alapötlet régóta terítéken volt, hiszen a keleti régiókban sajnos kevés olyan esemény van, ahol megoszthatjuk az érdeklődésünk tárgyát, és egy programokkal teli napon vegyünk részt. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a koreai kultúra csodálatos javakat képvisel, amiket tovább kellene adnunk a magunk tudásának megfelelően, így célunk olyan nívós programokat készíteni, ami több emberrel ismertetheti meg Koreát. 

Budapest, mint főváros előnyösebb helyzetben van abban a szempontból, hogy sokkal több lehetőség adott ott, mint itt, Debrecenben, de ez minket már a kezdetekben sem tántorított el, hiszen akik törekednek, azok utat is találnak erre. Szeretnénk, ha ez a kapcsolat kiépülhetne és működhetne a Koreai Kulturális Központtal, hogy együttes erővel, Debrecenben is színvonalas programkínálattal ismertessük meg Koreát az érdeklődőkkel.

lelkemben_plakat.png

 

További információ: facebook event

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr837286437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása