Mikor mutatkozik meg a valódi tehetség?
2015. február 22. írta: KoreaiKultúra

Mikor mutatkozik meg a valódi tehetség?

Keun Tae Park zongoraestje a Zeneakadémián

A Koreai Liszt-társaság 2014. évi Liszt-zongoraversenyének győztese, Keun Tae Park 6 éves korában kezdte zongoratanulmányait, és már középiskolásként bemutatkozhatott a Kumho Asiana Cultural Foundation fiatal tehetségeknek szervezett koncertsorozatán. Jelenleg Ian Yungwook Yoo professzor növendéke a Yonsei Egyetemen. Magyarországi koncertjét a régi Zeneakadémián hallgathatjuk meg 2015. március 19-én, 18.00 órától.

keun-tae-park-870.jpg

A fiatal művész zongorajátékát Dang Thai Son, Korea elismert Chopin-előadója, költőinek és Chopinéhez közel állónak nevezte, és dicsérte rendkívül természetes előadásmódját és szép zongorahangját. Nem véletlen, hogy az elmúlt hat évben a legrangosabb koreai zenei versenyeken (Chosun International Competition, T&B International Artist Concour, Yamaha Music Scholarship, Joong-Ang Music Competition, Ewha & Kyunghyang Competition, valamint a Koreai Liszt Társaság 2014-es Liszt-versenyén is) rendre győztesként végzett.

Korea legjobb koncerttermeinek, így a Seoul Arts Senter, Sejong Art Center, Youngsan Art Hall, Jangcheon Art Hall, Kumho Art Hall, Goyang Aram Nuri Arts Center, Busan Geumjeong Cultural Center, Daegu Keimyung Art Center, Daejeon Arts Center rendszeres vendége, de fellépett már a New York-i Carnegie Hall-ban is.

A különleges budapesti este programja:

​Isang Yun: Öt zongoradarab

Brahms: Hat zongoradarab, op. 118

Liszt Ferenc: H-moll szonáta

 

-- A belépés ingyenes, a terem befogadóképességének határáig (130 fő) -- 

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr857205775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása