Tánc-tér-képek
2015. február 09. írta: KoreaiKultúra

Tánc-tér-képek

Közép-Európa Táncszínház a MOM Kultban

A Közép-Európa Táncszínház következő bemutatója hűen követi a Nemzeti Táncszínházzal megkezdett közös szakmai gondolkodás és munka útját, amit a tánc és a tánc közönségének viszonyában megkezdett. A produkció egy térré formálja az eddig hagyományosan külön kezelt előadói- és nézőteret.

foto_1062.jpg

A MOM Kulturális Központ egyedi színpadtechnikai adottságának köszönhetően a leendő közönség testközelből követheti végig az élő klasszikus és élő elektronikus zenei hangzás utazását táncképeken át. Közvetlen közelről láthatja a táncművészek testének minden rezdülését, hallhatja fizikumuk áramlását, átérezheti – itt érkezünk el a bemutató különlegességhez – és átélheti a tánc valódi dinamikáját. Ha eddig gyorsnak és dinamikusnak tűnt a KET társulata, akkor ez az előadás egy olyan "gyorsvonat" lesz, amire érdemes jegyet váltani.

pic_68_1.jpg

A produkcióban két dél-koreai vendégművész - Yoon Ga-Yeon, You Sung Ho - is fellép, akik a Korean Dance Festival 2014 és a Közép-Európa Táncszínház ösztöndíjasaiként egy hónapig dolgoznak a társulattal.

Az előadás dátuma: 2015. március 19., csütörtök, 19:00

Koreográfus: Kun Attila
Jelmez: Horányi Juli
Csellóművész: Rohmann Ditta
Szcenika, fény: Fogarasi Zoltán
Asszisztens: Fodor Katalin
Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Palcsó Nóra, Yoon Ga-Yeon, You Sung Ho, Frigy Ádám, Ivanov Gábor, Kovacs Péter, Mádi László

 

Szöveg és kép: cedt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr797153885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása