Amikor közelebb kerül a Távol
2018. július 12. írta: Koreai Kulturális Központ

Amikor közelebb kerül a Távol

Koreai főzőverseny 2018 döntő – egy zsűritag szemével

Megfigyeltük már, hogy amikor a család apraja-nagyja, a párok, barátok leülnek a közös asztalhoz, és eléjük kerülnek az illatozó ételek, a szemek felcsillannak, az arcokon szétterül az elégedettség, és még a ráncok is kisimulnak? Enni mindenki szeret. Főzni persze már…

Anya főztjének mikrobiológiája
2018. július 09. írta: Koreai Kulturális Központ

Anya főztjének mikrobiológiája

Interjú Woo Jiwonnal, a Santopalato kiállítás dél-koreai művészével

A gasztronómia és művészet ötvözésének területén alkotó hazai és nemzetközi kortárs művészek közös kiállításának ad otthont a Koreai Kulturális Központ és a Stúdió Galéria. Woo Jiwon különleges kreálmánya és a hozzá kapcsolódó tudományos munka beszámolójának központi fogalma a “kéz íz”, koreaiul…

süti beállítások módosítása