Amikor a k-pop már nem csak hobbi
2017. április 06. írta: KoreaiKultúra

Amikor a k-pop már nem csak hobbi

Bemutatkozik a SeoulMates

A SeoulMates egy több éves tapasztalattal rendelkező szervezőcsapat, amely K-pop bulik és koncertek szervezésével hozza el Magyarországra Dél-Korea lebilincselő világát és izgalmas zenei életét.

17101266_1603004943057955_453330601_o_1.jpg

Az igény a koncertekre egyre sürgetőbb volt, hiszen a szubkultúra is növekedő tendenciát mutat az elmúlt évekhez képest. A feladat nagyon testhezálló és egyben izgalmas dolog volt a szervezőcsapat számára, hiszen a tini korosztálytól kezdve az idősebb generációig, a rajongók igen nagy érdeklődéssel és intenzitással hallgatják a különböző bandák zenéit. Amennyire a lehetőségeik engedik, a SeoulMates megpróbál mindenki számára kedvezni és minél változatosabb és népszerűbb bandák koncertjeit Budapestre hozni. Idén márciusban már lezajlott egy sikeres koncert a Block B csapatának részvételével és hamarosan a B.A.P is eljön Magyarországra…lassan hazánk is felzárkózik, ami a hallyu térhódítását illeti

A Koreai Kulturális Központ tavaszi fesztiválján a SeoulMates csapata is képviselteti magát, ha tehát szeretnénk megismerkedni velük, érdemes lesz ellátogatni a standjukra, ahol bármilyen K-POP koncerttel kapcsolatban felmerülő kérdésre szívesen válaszolnak. De nem csak a rajongóknak kedvez a fesztivál; a szervező csapat tagjai is nagyon várják már. Elmondásuk szerint azért nagyszerűek az ilyen alkalmak, mert végre ők is megismerhetik a fanokat vagy akár a fiatalabb rajongók szüleit, ugyanis azt tapasztalták, hogy a fiatal korosztály rajongása ragadós, így sok esetben a felnőttek is elkezdenek érdeklődni a koreai kultúra és a K-POP iránt, amint rájönnek, mit is szeret annyira a gyerek.

bb4.jpg

De a Koreai Kulturális Napok ennél sokkal interaktívabb lesz – a beszélgetések mellett izgalmas fanprojectek is várják a látogatókat. A projekteket 5 csapat (BAP, Block B, BTS, FT Island/CN Blue, Monsta X) képviselői, illetve a magyar K hip-hop fandom vezetői eszelték ki. Továbbá játékos kvízekre is lehet számítani és értékes nyereményeket is kisorsolnak a nap folyamán.

bbb1.jpg

A Cerebro csapatával a nagysikerű Chorus Dance Game visszatér 2017. április 8-án, és mindenki nagy örömére itt lehet majd gyakorolni a B.A.P koncert Flashmobjának koreográfiáját is. Mindkét esemény a Bálna előtt lesz, vezető táncosok segítségével.

Mindenkit sok szeretettel vár a SeoulMates a Koreai Kulturális Napok rendezvényén!

A Koreai Kulturális Napokon a következőképpen alakulnak a K-pop cover csapatok fellépései:

Április 8. Pop-Up színpad

15:05 – K-POP Bemutató: LikeOn Productions

16:25 – K-POP bemutató: Home Made Asia

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr212403551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziszif 2017.08.08. 11:46:41

Sziasztok!
Nagyon örülök a "munkátoknak", főleg az eredményének.
Szeretnék kapni hozzátok egy elérhetőséget, amennyiben lehetséges a profilomban feltüntetett e-mail címemre.
További sikerekben gazdag, eredményes "munkát" kívánok nektek!
Köszönettel:
Sziszi

Ildikó Rottek 2018.04.26. 14:37:10

Sziasztok.Mikor lessz Budapesten k.pop koncert?Lécci segitsetek.Köszönöm
süti beállítások módosítása