Radio Romance
2018. április 24. írta: Koreai Kulturális Központ

Radio Romance

A koreaiak új kedvenc drámája rádióról, sztárokról és persze szerelemről

Sokan várták már a KBS csatorna új sorozatát, a márciusban véget érő Radio Romance pedig nem okozott csalódást: tökéletes kikapcsolódást jelent hétköznap estékre, és pár rész után már mindannyian kíváncsian várjuk, hogyan alakul két főhősünk, a rádiós műsoríró, Song Geu Rim és az A-listás színész, Ji Soo Ho sorsa.

header_radio_romance.png

Főhősnőnk, Geu Rim gyerekkora óta nagy rajongója a rádióknak, látássérült édesanyjával ugyanis a rádióhallgatás volt kedvenc elfoglaltságuk. Ez irányította Geu Rimet a rádiós újságírás felé, azonban karrierje beindítása nem volt egyszerű, hiszen a lányt nem tartják különösebben nagy tehetségnek az írásban. Még nagyobb bajba kerül, mikor rádió programjának DJ-je hirtelen külföldre távozik, Geu Rim pedig elveszti addigi munkahelyét. Szerencséjére azonban épp ekkor tér vissza Indiából a sokak által flúgosnak tartott, de nagyon tehetséges rendező, Lee Gang, aki szárnyai alá kapja a lányt, és egy nagyon különleges kihívás elé állítja: ha Geu Rim meg tudja győzni Korea egyik legfelkapottabb filmszínészét és csillagát, Ji Soo Ho-t, hogy legyen a rádió programjuk műsorvezetője, Geu Rim írhatja a program szövegét.

radio-romance1.jpg

Ez a feladat már csak azért sem egyszerű, mert Soo Ho-nak esze ágában sincs rádióműsorban szerepelnie, ráadásul Geu Rim egy pár évvel ezelőtt történt „baleset” miatt még mindig haragszik rá: a színész egy alkalommal elgáncsolta. Sikerül-e Geu Rimnek megpuhítania az elsőre rideg színészt és elérnie, hogy közösen dolgozzanak?

Nézzetek bele a sorozatba, és számotokra is kiderül! S hogy a történeten kívül miért érdemes még bekapcsolódni a Radio Romance bonyodalmaiba?

Nagyon színes és izgalmas karakterekkel dolgoznak a sorozat írói, a rádió szerkesztősége például tele van furcsábbnál furcsább személyiségekkel. A legtöbben félnek a műsorigazgató Lee Gang szeszélyeitől, pedig az elsőre randomnak tűnő félmondatai sokszor nagy igazságokat rejtenek, és igazán motiváló, amilyen lendülettel éli mindennapjait. Hasonlóan szórakoztató karakter a Ji Soo Ho mellett élő orvos, Jason, akinek minden megszólalásától és grimaszától mosolyra rándul az arcunk.

radio-romance2.jpg

Nem kell félteni persze a főszereplő párosunkat sem, a viszonylag nagy korkülönbség ellenére remekül működik közöttük a kémia: Ji Soo Ho bár elsőre ridegnek és kedvtelennek tűnik Geu Rim mellett, hamar kiderül, miért is viselkedik így, és azt is könnyen észrevehetjük, hogy valójában milyen sokat törődik a lánnyal. Geu Rim is sokat változik a történet folyamán, és érzései is nagyon szépen tisztulnak le kedvenc főhősünk iránt.

Mindez persze köszönhető a karakterek mögött álló remek színészi játéknak is. Geu Rim-et a szemtelenül fiatal Kim So Hyun alakítja, a 18 éves lányt már ezelőtt is sok drámában láthattuk. Partnere a Higlight K-pop fiúcsapatból is ismert Yoon Doo Joon, akinek szintén nem ez az első szerepe sorozatokban. Lee Gang műsorigazgató szerepében Yoon Park tündököl, de feltűnik még a Radio Romance-ben Yura a Girl’s Day lánycsapatból, Ha Joon, Kwak Dong Yeon és Oh Hyun Kyung is.

Ha esténként vagy hétvégenként egy kis kikapcsolódásra vágyunk, a Radio Romance tökéletes választás lehet, és legalább a rádiós „színfalak” mögé is betekinthetünk egy kicsit.

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Képek forrása: soompi.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9813846764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása