Koreai drámák 2017-ből, amiket nem érdemes kihagyni
2018. január 04. írta: Koreai Kulturális Központ

Koreai drámák 2017-ből, amiket nem érdemes kihagyni

A 2017-es év is számos izgalmas, vicces és különleges sorozatot tartogatott számunkra. Belepillanthattunk ebben az évben ügyészek, sportolók, popsztárok és a felnövés nehézségeivel küzdő fiatalok mindennapjaiba is, kedvenc színészeink pedig brillíroztak új szerepeikben.  Ha jól esne egy kis kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után, érdemes ezeket a drámákat választani!

fightmyway.png

Fight My Way

A sorozatrajongók jól tudják, hogy Park Seojoon neve csak jót jelenthet, s az elmúlt évben ismét egy remek drámával ajándékozott meg minket. a Fight My Wayben most Kim Jiwon mellett láthatjuk, és a páros között remekül működik a kémia. Seojoon egy MMA harcost alakít, akit legjobb barátja, a Kim Jiwon által játszott Aera mindenben támogat. Vajon elérik közösen a legnagyobb álmaikat is?

Goblin

goblin.jpg

Bár a sorozat még 2016 végén kezdődött, az utolsó részek januárba is átnyúltak, így 2017-et kedvenc mitikus hősünk kalandjaival indíthattuk. Kim Eunsook drámájában nem kisebb nevek szerepeltek, mint Gong Yoo, Lee Dongwook és Kim Goeun, az általuk megformált karakterek pedig hamar a szívünkhöz nőttek. A legendás goblin, felesége és a hozzájuk csapódó kaszás története egyszerre hozott magával barátságot, humort, szerelmet és fájdalmat, mi pedig hol a nevetéstől, hol a szomorúságtól törölgethettük könnyeinket.

Weightlifting Fairy Kim Bok Soo

wfbokjoo.jpg

Ha igazán szívmelengető drámát szeretnénk látni, a Bok Soo tökéletes választás lehet. A címszereplő Book Soo-t Lee Sungkyung alakítja, aki remekül bújt a szeleburdi súlyemelőlány bőrébe. Nem csoda hát, hogy Nam Joohyuk karakterét is magába bolondítja főhősünk, mi pedig lelkesen szurkolhatunk boldogságukért, és figyelhetjük első szerelmük kedves történetét.

Suspicious Partner

suspicious.jpg

Az év egyik legnagyobb slágerének számító sorozatában két ügyész életébe pillanthatunk bele, akik egy közös csoportban dolgoznak. Amikor Eun Bonghee-t (Nam Jihyun alakítja) megvádolják azzal, hogy meggyilkolta a barátját, a Ji Changwook által megformált No Jiwook rögtön a segítségére siet, hogy kihúzza őt a csávából. Hogy sikerül-e véghez vinnie tervét, s közben milyen kapcsolat szövődik a két főszereplő között, az kiderül a további részekből!

Because This Is My First Life

beacuse-its-my-first-life_thumbnail_1560x872.jpg

Lakótársnak lenni nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha már a harmincas éveit tapossa az ember. Nam Sehee, az egyedülálló computer designerként dolgozó férfi fogadja be magához a fiatal írónőt, Yoon Jihot, aki elkeseredetten próbál forgatókönyvíróként befutni. A sorozat bemutatja nekünk, milyen nehézségeket és vicces pillanatokat hoz közös életük, mi pedig végig szurkolhatunk, hogy mindketten boldogságra találjanak.

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

Képek forrása: soompi.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7813543333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása