10 vicces k-pop szám, ami garantáltan feldobja a telefonhívásaidat
2017. november 17. írta: Koreai Kulturális Központ

10 vicces k-pop szám, ami garantáltan feldobja a telefonhívásaidat

Megtalálni a tökéletes csengőhangot elég kimerítő lehet, főleg ha tömérdek K-pop szám közül szeretnéd kiválasztani a megfelelőt. Rengeteg szuper lehetőség van, ami címében és a szövegében is passzol a funkciójához. Összegyűjtöttünk pár vicces ötletet, szóval ha a listánkról választasz magadnak csengőhangot, ne lepődj meg, ha vicces szituba kerülsz miatta. Garantáltan megmosolygod mindegyik csöngést!

csengohangok_cover_1.jpg

  1. NU’EST – HELLO

Egyértelmű volt, hogy ezzel a számmal kezdjük a listát. Lehetetlen, hogy ne ismerje valaki a 2013-as NU’EST slágert. A srácoknak köszönhetően megtanulhatjuk, hogyan kell felvenni tisztességesen a telefont koreaiul.

2. PRODUCE 101 – PICK ME („Vegyél fel!”)

Ha egyértelmű üzenetet szeretnél magadnak, amikor meghallod a csengőhangodat, ez a PRODUCE 101 szám a legmegfelelőbb. Tucatnyi lány tolmácsolásában fog könyörögni a telefonod, hogy „Vegyél fel!”.

 3. SHINee – RING DING DONG

Egy klasszikus, ami minden helyzetben működik. A „Ring Ding Dong” garantáltan feldobja a hangulatodat minden egyes megszólalásnál. De csak óvatosan, ez a fantasztikus sláger nagyon fülbemászó, és könnyen eléri, hogy egész nap ezt dúdolgasd magadban.

4. EXO – CALL ME BABY („Hívjál baby!”)

Tökéletes választás, ha fontos személytől vársz hívást. Gubbasztani a telefon mellett és várni, hogy felhívjon, nem élvezetes dolog, de amint bekövetkezik a pillanat, és azt megspékeled Kai hangjával, biztos, hogy egyből fel leszel dobva.

5. 4MINUTE – CRAZY („Őrült”)

Ha esetleg már dolgozó ember vagy, és van egy főnököd, aki szokott hívogatni, és minden ilyen alkalommal idegessé és feszültté válsz, akkor a „Crazy” a te tökéletes választásod. Ha meghallod, egyből tudni fogod, hogy valamit akarnak tőled, és még mielőtt felvennéd, lesz pár másodpercnyi plusz időd, hogy lelkileg is felkészülj az őrületre.

 6. BTS – DANGER („Veszély”)

Mindenkinek vannak olyan hívásai, amiket inkább nem szeretne felvenni. Ha az ilyen kontaktjaidhoz beállítod ezt a számot, a BTS-es fiúk minden egyes alkalommal figyelmeztetnek majd téged arra, hogy közeleg a „veszély”.

7. TWICE – KNOCK KNOCK („Kopp-kopp”)

A telefon túlsó oldalán talán nem kopogtatnak, de ettől függetlenül ott várakoznak a vonal másik végén, hogy beszélhessenek veled. A legjobb, ha megengeded a TWICE-os lányoknak, hogy figyelmeztessenek téged.

8. GIRL’S DAY – RING MY BELL („Csöngess!”)

Nem kell mindegyik csengőhangot szó szerint értelmezni, de a „Ring My Bell” („Csöngess!”) a tökéletes választás, ha személyre szabott zenét szeretnél beállítani a titkos szerelmed kontaktjához. Hátha a szöveg mondandója bevonzza a hívását.

 9. BLACKPINK – „BOOMBAYAH”

Nehéz megtalálni a legmegfelelőbb zenét a legjobb barátaid hívásához. Talán a BLACKPINK száma lehet a megfelelő, hiszen az egyik legmenőbb és leglazább friss K-pop sláger.

10. BTS – NOT TODAY („Ma nem”)

Azt hiszem elég egyértelmű üzenete van ennek a csengőhang opciónak. Mindannyiunkkal megesik, hogy kicsit megfáradunk, és nem kérünk másokból. Ezekre az otthonülős, kicsit „antiszoc” napokra a legtutibb választás a BTS – NOT TODAY című száma, ami annyit jelent: Ma nem.

 

A cikket írta: Derzsi Mátyás

Források:

https://www.soompi.com/2017/08/12/10-fun-k-pop-songs-use-next-ringtone/

Kép forrása:

https://www.soompi.com/2017/08/12/10-fun-k-pop-songs-use-next-ringtone/

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4213230705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása