10 K-Pop sláger forró nyári napokra
2017. augusztus 07. írta: Koreai Kulturális Központ

10 K-Pop sláger forró nyári napokra

Nyakunkon a kánikula, és legszívesebben mindannyian egy tengerparton pihennénk vagy egy medence hűs vizébe menekülnénk a hőség elől. A listában összeszedett dalok ha nem is képesek arra, hogy elrepítsenek minket álomnyaralásunkra, de az biztos, hogy egy kicsit elviselhetőbbé és vidámabbá teszik ezt a nagy meleget! Hűsöljetek velünk a legjobb k-pop slágerekkel!
borito_5.png

Sistar: Shake It

A négytagú lánycsapat hét év közös zenélést követően oszlott fel idén, de emlékül itthagyták nekünk az elmúlt évek leghangulatosabb nyári slágereit. A Shake It garantáltan táncra perdít mindenkit még a legnagyobb kánikulában is!

Bigbang: We Like 2 Party

A YG Entertainment legendás fiúcsapatának MADE albuma tele van jobbnál jobb bulidalokkal, de a We Like 2 Party fogja meg talán legpontosabban a nyári felszabadult vidámság és szabadság hangulatát. Már a videót nézve is kedvünk támad útra kelni és legalább egy hétig elmenekülni a dolgos hétköznapoktól.

Miss A: Breathe

A Miss A lányait sosem kellett félteni, ha pörgős és fülbemászó dalokról volt szó. Bár a Breathe megjelenése óta már lassan hét év eltelt, még mindig ugyanolyan jó hangulatba hozzák Suzyék a hallgatókat, mint egykor. A koreográfia és a lányok ruhái is külön figyelmet érdemelnek!

B.A.P: Feel So Good

Májusi Budapesten adott koncertjük során elvarázsolták a magyar rajongókat, így erről a listáról sem hiányozhat a B.A.P. A Feel So Good már címével is azt ígéri, hogy jókedvre derít minket, és nem is okoz csalódást! Napindítónak is tökéletes ez a dal, felébredni is könnyebb a hat fiú hangjára.

Girls’ Generation: Party

A nyár tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy a homokos tengerparton süttessük a hasunkat, koktélozzunk, zenét hallgassunk és a barátainkkal partizzunk. Erről az életérzésről szól a Girls’ Generation két évvel ezelőtti slágere is, de nemcsak a dal, hanem a videóklip is remekül megragadja a strandpartik hangulatát.

Seventeen: Very Nice

A tavalyi év egyik közönségkedvence volt a Seventeen dala, s nem véletlenül. A látványos koreográfia és a fülbemászó refrén a legjobb kombinációnak bizonyult egy igazi bulislágerhez. A very nice-t nehéz kiverni a fejünkből, így biztos, hogy idén nyáron is sokak lejátszási listáján helyet bérelhet magának.

 

GFRIEND: Me Gustas Tú

A megkapó spanyol refrén könnyen megjegyezhetővé tette a hattagú lánycsapat dalát, a friss és üde koreográfia pedig a Me Gustas Tú 2014-es megjelenése óta sokak kedvence. Bármelyik unalmas nyári napunkat képes feldobni ez a szám, hát még ha megpróbáljuk a lányokkal együtt táncolni!

B1A4: Solo Day

A B1A4 gondoskodik arról, hogy akkor se keseredjünk el, ha egy-egy nyári napra egyedül maradunk. Az ilyen szóló napok is rengeteg kalandot és izgalmat tartogathatnak számunkra, akkor is, ha felfedezőútra indulunk, de akár akkor is, ha otthon maradunk és ilyen remek dalokat választunk életünk aláfestő zenéjének.

Red Velvet: Ice Cream Cake

Ha hűsítő jégkrémre vagy fagyira vágyunk, segítségül hívhatjuk az SM Entertainment lánycsapatát. Az öt lány 2015-ben választotta dala témájának a jégkrémtortát, és a fülbemászó dallamok, a könnyen megjegyezhető és énekelhető angol sorok, valamint a hangulatos koreográfia a csapat egyik legsikeresebb számává tette az Ice Cream Cake-et.

Day6 – Dance, dance

A banda idén nagy fába vágta a fejszéjét: minden hónapban új dallal örvendeztetik meg rajongóikat! Május elején jelent meg a Dance, dance, ami biztosan az év egyik nagy nyári kedvence lesz, minden megvan ugyanis benne, ami egy tökéletes nyári rádiósikerhez kell.  Az öt fiúnak még csak kérnie sem kell, mindannyian nagyon szívesen táncolunk velük!

 

A cikket írta: Hegyi Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6812694589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása