Koreai Kulturális Fesztivál 2016
2016. szeptember 28. írta: Koreai Kulturális Központ

Koreai Kulturális Fesztivál 2016

A K-pop stílus felemelkedése – Hallyu Hair

A Hallyu Hair Magyarországon egyedülálló módon szolgálja ki a K-pop népszerűségével egyre jobban teret hódító divat-és stílusirányzatokat. Nem kétséges, hogy hazánkban a koreai zene és kultúra terjedésével megnő az igény a dél-koreai divatra, öltözködésre, szépségápolási termékekre és hajviseletekre. Hogy bárki számára elérhetők legyenek azok a hajviseletek, melyeket Dél-Koreában a K-pop idolok, színészek, előadók viselnek, létrehoztuk a Hallyu Hair nevű fodrászszalont.

borito_hallyu.jpg

Bizonyára mindig is imádtad, hogy az idolok a klipekben, tévében, hétköznapokban milyen különleges hajviseletben tudnak megjelenni. Biztos előfordult, hogy ha te is olyan hajat akartál, furán nézett rád a fodrászod. A Hallyu Hair a dél-koreai K-pop hajstílusokat hivatott megvalósítani, a trendekre, stílusokra, idolokra építve, és a rajongók igényeire szabva.

collage-1472064902667.jpg

Amellett, hogy a koreai módszereket, stílusokat, hajviseleteket követve igyekszünk az ázsiai trendet behozni Magyarországra, minden szempontból egyedülálló üzlethelyiséget hoztunk létre. Az üzletben a K-pop hangulata elevenedik meg: a berendezés, a képek, a zene mind ennek tükrében került kialakításra.

A Hallyi Hair vezetője, Heckmann Orsolya maga is hosszú évek óta ismerője a K-popnak, illetve az dél-koreai hajstílusoknak. A Koreai Kulturális Központtal évek óta együttműködő Home Made Asia nevű K-pop tánccover csapat hivatalos fodrászaként, a csapattal közösen alakítja az üzlet arculatát.

img_6244.JPG

Október 1-jén, a Koreai Kulturális Fesztivál főnapján a Hallyu Hair standjánál az érdeklődők megismerhetik az alapvető praktikákat és láthatják, hogyan készül el a Home Made Asia K-pop tánccsapat tagjainak frizurája az aznapi fellépésre. A hajviseletek szintén adott koreai elképzelések alapján készülnek, sőt a K-pop klipek stílusát idéző smink is felkerül rájuk.

14370260_794988370637901_5099723827200831994_n.png

Csatlakozz facebook eseményünkhöz, és gyere el te is a Koreai Kulturális Fesztiválra október 1-jén a MOM Sport Uszoda és Sportközpontba, ahol keresd a Hallyu Hair standját.

 

 

 

A helyszínen a Hallyu Hair felajánlásából kisorsolunk egy komplett átváltoztatást, festéssel, hajvágással, sminkeléssel együtt, összesen 20.000 Ft értékben, melyet egy előre leegyeztetett időpontban lehet felhasználni.

Részletes információk a Koreai Kulturális Központ hivatalos facebook oldalán!

A Hallyu Hair szalonja október 4-én nyitja meg kapuit, időpontot foglalni már lehet.

Értékes nyereményekért lehet játszani IDE kattintva:

A bejegyzés trackback címe:

https://koreainhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9311749661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása